Din klatrebutikk på nettet, alt innen klatring - Climbing247.no
219 844 49 (08.00-16.00)

Climbing247Climbing247

Gratis frakt ved ordre over 1000kr

21 sep - 27 sep: Gratis frakt vid ordre over 1000kr - 30% av alle klatreklär og ryggsekker (Ikke Fjällräven)

Din klatrebutikk på nettet, alt innen klatring og friluftsliv

Nyheter

Bulder

Taubremser & sikkerhet

Friends

Hjelmer

Ryggsekker & Bagger

Klatrepakker

Tillbehør klatring

Climbing247.no - DIn klatrebutikk på nettet.

 

Vårt personal har lang erfaring, både på og ved siden av klatreklippen, kombinert med lang erfaring fra netthandel og kundekontakt. Det gjør oss på Climbing247 til det selvfølgelige valget for deg som skal kjøpe klatreutstyr.
Vi leverer selvfølgelig over hele verden, men vårt hovedmarked er Norden. Vil du besøke oss, finner du butikken i Älvdalen 4 mil nord for Mora i Dalarna, Sverige.

 

Vi hjelper deg med å velge riktig produkt uansett om det er til sportsklatring, tradisjonell klatring, bouldering eller industriell klatring. Vi tilbyr også et godt sortiment av hodelykter, telt, liggeunderlag, soveposer etc.

 

Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å velge ditt klatreutstyr, eller tips og råd om hvilken sele eller hjelm du skal velge. Vi har ferdige startpakker med seler, bremser, karabin og krittpose.

 

Vi er her for deg med telefonsupport hverdager mellom 08.00 – 16.00

 

Somom dette ikke er nok tilbyr vi 90 dagers: åpent kjöp, angrefrist, bytterett og en unik fornöyd kunde-garanti! Noe som ingen andre tilbyr!

 

Dessuten får du alltid gratis frakt når du handler ordre på over 1000 NOK hos oss på Climbing247 ! Uansett om du kjöper en klatresele, klatresko eller krittpose! Gratis frakt på alle ordrer over 1000 NOK.
Nöl ikke med å kontakte oss hvis du lurer på noe, så hjelper vi deg å finne det riktige utstyret.  

  Loading...
?>