Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Dame  Bukser & Shorts  Ortovox Colodri Pants Women

Ortovox Colodri Pants Women

Nyhet
Ortovox Colodri Pants Women
Beskrivelse

Beskrivelse

Over takene på ARCO: Det østlige ansiktet på Colodri er kjent for sine eksponerte, alpine klatreruter - og den spektakulære utsikten over denne italienske klatreområdet. COLODRI PANTS er hjemme på disse steinflatene. I klatrebuksene i SHIELD CANVAS LIGHT -serien kombinerer ORTOVOX ORGANIC COTTON med polyamid og elastan. Dette gjør linjen lett, pustende, elastisk og robust på samme tid. Bomullen som brukes er økologisk dyrket og sertifisert i henhold til GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS).
Takket være 2-WAY-STRECH og INSERTS i skrittet, holder COLODRI PANTS opp med selv de mest ekstreme bevegelsene på steinene. For et enda bedre mikroklima har ORTOVOX integrert MERINO COOL i linning og lomme. Funksjoner som den krokjusterbare linningen, den lille TOPO-lommen eller løkkene til krittpose og tannbørste gir SHIELD CANVAS LINE alt du trenger på sommerklatredager.

I tillegg har disse klatrebuksene for kvinner to sidelommer og to baklommer og et anatomisk formet kneområde for en optimal passform. Med sine nøye vurderte funksjoner er COLODRI PANTS perfekte for klatring og har en enkel, men funksjonell design. Og for alle de som foretrekker enkle farger, er COLODRI PANTS tilgjengelig i vanlig oliven. To ekstra modeller med mer intensive farger er tilgjengelige for synlighet og beskyttelse i alpint terreng.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1578980779011
EAN-kode4250875290037
VaremerkeOrtovox
FargeOlive
StørrelserXS
MålgruppeDame
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny