Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Produkter  Colting SRJ03 Swimrun Jersey Women

Colting SRJ03 Swimrun Jersey Women

Nyhet
Colting SRJ03 Swimrun Jersey Women
Beskrivelse

Beskrivelse

Ideell for trening eller racing i varmere farvann
Swimrun Jersey fra Colting Wetsuits er spesielt designet for sporten Swimrun. Det er et utmerket valg å bruke i sprintkonkurranser eller trene eller løpe utendørs i varmere farvann.

Swimrun-trøyen har raskt, funksjonelt materiale av høy kvalitet, et vevd høykvalitets stoff kombinert med et ekstra pustende meshområde på ryggen. Blandingen av høykvalitetsmaterialer gir maksimal nytte med varmereduksjon og utmerket pusteevne.

Designet for å oppnå fart
Med vårt patentanmeldte design oppnår Swimrun Jersey fra Colting Wetsuits fart for distansetrening og racing. Med sitt tørrmateriale tørker Swimrun Jersey raskt etter svømming. Med sin aerodynamiske passform og det fleksible materialet på skuldrene, gir den perfekt mobilitet og reduserer nivået av melkesyre i skuldrene under lange Swimrun-løp.

3 lommer
SRJ03 inneholder 3 lommer for bedre lagring. De er enkle å få tilgang til og hjelper deg med å spare energi og holde fokus på løpet ditt. Swimrun Jersey er et perfekt valg sammen med Swimrunpants SP03 fra Colting Wetsuits for å få optimal frihet og oppdrift.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer155677
EAN-kode-
VaremerkeColting
FargeBlack
Størrelser-
MålgruppeDame
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny