Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Produkter  Vaude Mineo Transformer 20 Backpack Khaki

Vaude Mineo Transformer 20 Backpack Khaki

Nyhet
Vaude Mineo Transformer 20 Backpack Khaki
Beskrivelse

Beskrivelse

Hvis du har denne, har du alt du trenger. Den PVC-frie Mineo Transformer Backpack 20 kan festes på sykkelstativet som en sykkelveske. Den kan også brukes som en komfortabel business-ryggsekk, og den har også en trolleyhylse for reiser. Med det justerbare Plug and Ride-systemet er det raskt og enkelt å feste og løsne sekken på sykkelstativet. Når du tar på deg sykkelvesken, forsvinner styreskinnen ned i hurtigoppbevaringsrommet.

Et romslig hovedrom med glidelomme for bærbare datamaskiner opp til 15,6" samt plass til skriveredskaper og vannflaske. Et annet rom foran og en sikkerhetslomme på baksiden holder telefonen og dokumenter lett tilgjengelig. En superpraktisk nøkkelholder på den polstrede skulderstroppen gjør det enkelt å låse opp dører, og det flekkavvisende materialet tåler utfordringene i dagens storbyjungel.

QMR (Quick Mount Release) 2.0 - brukervennlig festesystem
QMR (Quick Mount Release) 2.0 er et høykvalitets og teknisk avansert festesystem med kroker for VAUDE-vesker. Denne andre generasjonen er enda enklere å bruke og kan sikres med en hengelås (f.eks. Abus 145/20) direkte på kroken. QMR-systemet er perfekt for sykkelstativer med en rørdiameter på 8 til 16 mm. Tre reduksjonsstykker (8/10/13 mm) følger med vesken. Maksimal belastning per bag er 12,5 kg.

Vent-Tex - stor luftkanal gir ventilasjon til ryggen din
Takket være en integrert ryggforsterkning gir denne VAUDE-ryggsekken behagelig stabilitet på flerdagers sykkelturer. I tillegg sørger Vent-Tex-fjæringssystemet for stabilitet for utstyret ditt. Når det blir tøft, kan du være sikker på at du får optimal ventilasjon takket være den store luftkanalen mot ryggraden.

Plug and Ride 2.0 - enkel justering av den øvre styreskinnen
Plug and Ride-festesystemet gjør det enkelt å justere monteringsskinnen på VAUDE-veskene dine. Muligheten til å feste vesken i en vinkel gjør at hælene dine ikke setter seg fast i vesken når du tråkker på pedalene. Og når du vil ta med deg vesken, er det bare å legge skinnen inni vesken eller bruke QMR 2.0 til å låse den fast på bagasjebrettet, og vips, så har du en komfortabel skulderveske! Maksimal belastning per bag er 7,5 kg.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1593420535001
EAN-kode4062218380035
VaremerkeVaude
FargeKhaki
159342
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny