Craft

Craft – Størst på funksjonsklær og underklær.

Vi lever for idrett døgnet rundt og året rundt. Vi vet hva som kreves for å bli best. Ikke bare i en region her eller der, men i hele verden. Virkelig best. Og vi vet at fremskritt krever mer enn hard trening, tiden mellom treningsøktene er minst like viktig.

Craft har arbeidet med forskning og utvikling av ventilerende og fukttransporterende egenskaper hos forskjellige materialer siden 1977. Vi setter funksjon i fokus hos våre produkter og i kombinasjon med avansert design lager vi klær til de beste innen forskjellige idrettsgrener. Plaggene er utviklet sammen med eliten, som stiller de høyeste krav.

Vi jobber tett sammen med det svenske langrennslandslaget og andre idrettsutøver og lag over hele verden innenfor våre fire kategorier: langrenn, løping, sykling og alpint.

Verden har forandret seg en del siden Craft ble født på 70-tallet. Varemerket har også gått gjennom ulike stadier gjennom årenes løp. Men ideen er den samme: Å produsere funksjonelle klær for optimal prestasjon. En god ide som sannsynligvis holder evig.

-27%
/images/product/medium/61518.jpg
False
-24%
/images/product/medium/67125.jpg
Coral
True
Laster ned...
Laster ned...