Norge
10% ekstra rabatt i outlet | Kode: OUTLET10 Kjøp her
Tilbake
Startside  Herre  Trøyer  T-shirts  Houdini M's Tree Tee

Houdini M's Tree Tee

Houdini M's Tree Tee
Beskrivelse

Beskrivelse

Men's Tree Tee er den ultimate kombinasjonen av tidløs design og innovativt ingeniørarbeid innenfor tekstil. T-skjorten har en klassisk passform som føles kjent med en gang du tar den på. Men det er i stoffet den virkelige nyskapningen ligger. Woodland Jersey er et 100 % Tencel™ lyocell-stoff, laget i Lenzig i Østerrike. Det har en utrolig myk følelse, faller naturlig og føles svalt mot huden på varme sommerdager.

Tremassen som brukes kommer fra naturlig skog og plantasjer som drives bærekraftig. Alle Tencel™-fibre er enten FSC®- eller PEFC™-sertifisert, noe som sikrer at skogen drives bærekraftig og har EU Ecolabel. Tencel™-fabrikken i Lenzig resirkulerer prosessert vann og gjenbruker mer enn 99 % av alle kjemikalier. Tre er en fornybar ressurs og siden vi aldri blander naturlige og syntetiske fibre, er stoffet også fullstendig biologisk nedbrytbart.

Men's Tree Tee er det perfekte plagget hvis du ser etter en t-skjorte til et aktivt liv. Den glatte mykheten til Woodland Jersey er vanskelig å slå.

Når din Tree Tee omsider slites ut, vær snill å ikke kast den. Lever den i en returboks som du finner i Houdinis butikker og hos mange forhandlere. Vi vil sørge for at alle råmaterialer blir resirkulert eller kompostert. Ingenting går til spille!
Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer139645
EAN-kode-
VaremerkeHoudini
Farge-
Størrelser-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny