21 93 76 92 (08.00-16.00)

Gratis frakt ved ordre over 1000kr

Sportprodukter som kan användas året runt! 

Her på Skistart finner du alt du trenger til eventyr i fjellet, utflukter og idrett. Siden vi bare jobber med de beste varemerkene sørger vi for at du får bra produkter av høy kvalitet til bra priser. Blant våre varemerker finner du Bergans, Bliz, Casco, Haglöfs, OneWay, Primus, Rehband, Salomon, Swenor, Trangia og Vulkan. Som du forstår har vi helt sikkert noe for deg og de aktivitetene du har tenkt å drive med. 

Uansett om det er vinter, vår, sommer eller høst, kan du klatre eller trene langrenn, turskøyter, rulleski eller løping. Eller hvorfor ikke bare nyte av opplevelsen du får av fine gåturer, langvandringer eller overnatting under åpen himmel? 

Den norske naturen og vårt klima gir en variasjon av opplevelser som er vanskelig å finne andre steder. Langstrakte sletter, høye fjell og kuppert terreng til tusenvis av sjøer gir et fantastisk utvalg av alle tenkelige utendørsaktiviteter. Våre fire årstider gjør ikke saken værre! Når du vil ha en pause fra vær og vind er det bare å gå til helsetudioet eller utfordre vennene dine til en innebandykamp. 

Her har vi samlet de produktene som kan brukes året rundt for å forsterke dine positive opplevelser. Dette inkluderer barnevogner, produkter til hundesport, idrettsbeskyttelse, kosttillskudd, liggeunderlag, pakkesekker, hodelykter, pulsklokker, ryggsekker, bagger, soveposer, sportsbriller, stormkjøkken og telt. 

Ser du etter utstyr og produkter for aktiviteter året rundt kan du sjekke med oss på Skistart. Vi har helt sikkert de beste produktene som passer for deg og din trening, utflukter eller andre eventyr. Nøl ikke med å kontakte oss hvis du er i tvil om hva du trenger eller har spørsmål om f. eks forskjellen på våre produkter. Vi er eksperter på utstyr og eventyr og vi er her for deg! 

Nedenfor ser du alle produkter fra menyen Året rundt, uavhengig av undermeny. nedan visas samtliga produkter från menyn "Året runt", oavsett undermeny. Hvis du bare vil se produkter fra en bestemt kategori, velger du denne i menyen til venstre eller i hovedmenyen. 

 

Vare 1 til 36 av totalt 2006

Bruk stigende rekkefølge
pr side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vare 1 til 36 av totalt 2006

Bruk stigende rekkefølge
pr side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5