219 844 49 (08.00-16.00)

Gratis frakt ved ordre over 1000kr

Houdini W's Power Houdi green illusion

En skikkelig Houdini-klassiker som blir brukt og elsket av alle fra...

Klikk her for mer informasjon
Pay kr 95/month

Tilgjengelighet: På lager

kr 1 919

kr 1 919

Handle uten registrering med rask levering

Gratis frakt på bestillinger over 1000 kr

90-dagers åpent kjøp samt kundetilfredshet garanti

Betal med kredittkort, faktura, betaling eller nettbank

Produktbeskrivelse

Detaljer

En skikkelig Houdini-klassiker som blir brukt og elsket av alle fra fjellguider til gartnere og sykkelpendlere. Power Houdi er en fleetrøye laget av det slitesterke materialet Polartec Power Stretch Pro, et fantastisk tøy med en jevn utside og en varm, myk innside. 

Houdinis designfilosofi er ikke å være siste skrik, men heller å aldri bli gammel. Vi jobber hardt for å skape plagg som har så bra kvalitet og tidløs design og funksjonalitet at den ikke trenger å byttes ut. Power Houdi ble lansert for 15 år siden og har omtrent samme utseende nå. 

Trøya er laget av Polartec Power Stretch Pro, det beste fleecetøyet vi noen gang har støtt på. Det er mykt, behagelig og nesten uslitelig. Den høye kragen og ettersittende hetten sitter behagelig rundt nakken og de forlengede ermene med tommelhull holder hendene dine varme på kalde dager. 

Advarsel: mange av våre kunder sier at de har blitt avhengig av Power Houdi og vi kan ikke annet enn å holde med. Når du har den på deg er det vemodig å ta den av seg. Houdini er et av de plaggene som er mer enn bare en fleecetrøye — den blir en bestekompis som blir med deg på eventyr i mange år fremover. 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varemerker Houdini
Lagerkläder Lag 2 - Mellomlag
Sex Dame
Pris kr 1 919

Produktomtaler

Reviews