21 93 76 92 (08.00-16.00)

Gratis frakt ved ordre over 1000kr

Betingelser

 

 Handle hos oss   Leveringsinfo   Om oss  Nyttige lenker
 

 

 

 

  

 


 

Skistart AS oppgir selvfølgelig altid pris inkludert merverdiavgift. Du betaler aldri for frakt hvis du handler for over 1000,-. Vi har dessverre ikke mulighet til å sende varer til Svalbard.  


Fraktalternativer:

Se fraktalternativer ved klikk her


Fraktkostnader:

Se fraktkostnaderved ved klikk her


Leveringstid:

Se leveringstider ved klikk her


Betalingsmuligheter:

  • Betalingskort (0 :-) - Betalingen gjøres via en sikker kredittkort server. Tjenesten er levert av Auriga. Denne betalingen alternativet er den raskeste, enkleste og ikke koste deg som kunde noe ekstra!
  • Direkte betaling bank (0:-) - Endast svenska banker. Betalingen er gjort via en sikker forbindelse til banken din. Swedbank, Nordea & Handelsbanken akseptert. Du blir sendt til banken direkte og trenger bank boks / sikkerhetskode for å godkjenne kjøpet. Koblingen levereras av PayEx
  • Faktura (29-49:-) Vanlig kredittsjekk er gjort. Hvis bestillingen går gjennom, er du godkjent for regningen. Levering kan kun gjøres på registrerte adresse (personnummer er nødvendig.) Avgifter cirka 29-49 NOK. Tjenesten ledes av QliroFaktureringstid: 14-dager.

Bytte/returnere:
Fra den dagen du mottok varer fra oss, har du rett til å returnere / bytte rett i hele 90 dager med oss påClimbing247! Returneres / byttes må være ubrukt og i ev. originalemballasjen. Tilbake frakt for retur / bytte du er ansvarlig for. Vi godtar ikke pakker som sendes emot oppkrav.


Reklamasjoner / garanti:

Blir levert feil eller skadet, kan du klage på det. Ordrebekreftelse sendes via e-post er din garanti sertifikat. I vårt tilfelle av garantier i forhold til hva hvert merke sett (vanligvis 1 år). Garantien dekker ikke transportkostnader. For transportskade må meldes til leveringssted.


Andre:
• Farg variasjoner kan forekomme, avhengig av kvaliteten på skjermkort og skjermer.
• Vi forbeholder oss retten til å endre priser uten varsel.
• Vi er imot eventuelle skrivefeil.
• Vi forbeholder oss retten til noen endelig salg.
• Til tross for kontinuerlige oppdateringer på hjemmesiden enkelte varer raskt løper ut.
• Ethvert forsøk på svindel og falske ordre til politiet.
• Skreddersydde pakker er ikke innløses er belastet med et gebyr for frakt og retur, og ekspedisjonsgebyr. Denne avgiften er variabel avhengig av bestillingsverdien og frakt kostnader og vekt.
• Når du returnerer bestillinger med tilbud når bare en del av ordren er returnert, regnes verdien av produktene til den prisen som er hvis du ikke har benyttet tilbudet 


 

Qliro konto og Qliro delbetaling

Når du velger delbetaling får du umiddelbart beskjed om søknaden er akseptert og vi kan håndtere ditt kjøp umiddelbart. Skulle din søknad ikke bli innvilget kan du gå tilbake og velge en alternativ betalingsmetode. Du kan ha ett eller flere pågående delbetalingskjøp og Qliro samler dem på en månedlig faktura som sendes til deg. Du kan når som helst i løpet av nedbetalingsperioden betale hele den gjenstående gjelden.

 

Følgende alternativer er tilgjengelige for delbetaling

Betaling Kampanje 6 mnd 12 mnd 36 mnd Konto
Etableringsgebyr 45 295 295 395 0
Administrasjonsgebyr 0 45 45 45 45
Rente 0 0 0 9,99% 22,00%

 

 

 

Eksempel basert på et kjøp på 5 000 NOK

 


 

Effektiv rente - 45,04% 33,86% 36,9% 48,56%
Månedlige kostnader - 928 486 217 513
Totalkostnad - 5 565 5 835 7 822 6 156

 

 

 

 

Qliro kampanje - "Kjøp nå, betal senere"

Med jevne mellomrom gir Qliro deg som enkeltperson anledning til å kjøpe nå og betale senere, for eksempel, "Kjøp nå, betal i februar." Kjøp med Qliro kampanjesamles på en månedlig faktura og sendes til deg i midten av den måneden betalingen skal skje ved forfall i slutten av samme måned. Du betaler kun 45 kr per kjøp, 0% rente og 0 kr administrasjonsgebyr. Finn ut mer om vilkårene på "Kjøp nå, betal senere" under Qliro konto, betaling og kampanje.

Qliros fullstendige vilkår finner du her. Se også Standardiserte europeiske opplysninger.

 

Qliro Faktura

 Ved valg av Qliro faktura, husk å oppgi din adresse i Folkeregisteret. Ved fakturakjøp forbeholder vi oss retten til å foreta en kredittvurdering gjennom Qliro. Ved valg av Qliro faktura ved kjøp over 10.000 NOK kreves en skattbar inntekt på minst 100.000,- NOK pr. år. Den påvirker imidlertid IKKE din kredittverdighet. Innsamling og behandling av dine personlige opplysninger, samt kredittopplysninger, er nødvendig for å kunne behandle ditt ønske om 14 dagers kreditt. 


Fakturaer for privatpersoner skal betales innen 14 dager og firmafakturaer innen 30 dager, fra den dagen bestillingen sendes fra vårt lager. Fakturaen dateres og sendes med e-post til den e-post adressen du selv oppgir ved kjøpet. 

For mer informasjon om Qliro Faktura, samt fullstendige vilkår, klikk her!