21 93 76 92 (08.00-16.00)

Gratis frakt ved ordre over 1000kr

Osprey Aura AG 65

Banebrytende backpacking-ryggsekk designet for kvinner.

Klikk her for mer informasjon
Pay kr 107/month

Tilgjengelighet: På lager

kr 2 345

kr 2 345

Handle uten registrering med rask levering

Gratis frakt på bestillinger over 1000 kr

90-dagers åpent kjøp samt kundetilfredshet garanti

Betal med kredittkort, faktura, betaling eller nettbank

Produktbeskrivelse

Detaljer

Enten ferden går til et varmt paradis eller iskald perle, er Osprey Aura AG 65 en perfekt følgesvenn. Ryggsekken er designet for kvinner og er utstyrt med Ospreys unike AntiGravity-bæresystem, med verdens første fullt ventilerte hoftbelte som gir deg en overlegen kombinasjon av komfort, ventilasjon og bæreevne. Selv om ryggsekken er er helt fullpakket føles den veldig lett, takket være ExoForm Biostretch-bæreremmene, avlastningsstangen og Fit-on-the-Fly-hoftebeltet.

Ryggsekken er også utstyrt med InsideOut-kompressionsremmer som både støtter veldig bra og gjør at du ikke blir like sliten som med vanlige skulderremmer. Du som teller hvert gram kommer sikkert til å sette pris på Ospreys FlapJacket-løsning, som innebærer at du kan ta av topplokket, men likevel beskytte oppakningen. Hvis det begynner å regne, tar du hurtig frem den integrerte og avtagbare regnbeskyttelsen som er plassert under topplokket. Sekken har også en glidelås i bunnen for enda bedre tilgjengelighet. 

Takket være Osprey Stow-on-the-Go-feste til vandrestavet, kan du enten sette fast eller ta av stavene dine uten å ta av deg ryggsekken. Sekken har et stort bunnrom med innvendig avdeler med plass til sovepose, slik at du kan oppbevare utstyret separat når du trenger det. Andre praktiske egenskaper er en brystrem med fløyte, to glideåslommer, to glidelåser på hoftebeltet, kompabilitet med Hydraulics-794 og Hydraulics LT-794, justerbar rygglengde, lettviktsramme og stretchlommer på sidene, innvendig rom til 794, innvendig sikkerhetsklemme til nøkler, avtagbare remmer til sovemadrass, stretchlomme på forsiden, nettlomme med glidelås under lokket og doble festeløkker til isøkser. 


Produktfakta:



Vekt: 2.08 kg

Maks mål: 85 x 38 x 40 cm

Hovedmaterial: 100D x 630D Nylon Dobby
Usikker på størrelsen`? Klikk for detaljert måltabell >>>.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varemerker Osprey
Sex Dame
Pris kr 2 345

Produktomtaler

Reviews