Vi har Brodder med gratis frakt online - Climbing247
219 844 49 (08.00-16.00)

Gratis frakt ved ordre over 1000kr

Sklibeskyttelse og brodder til skoene dine er en billig livsforsikring om vinteren!

Her finner du sklibeskyttelse og brodder, slik at du slipper å falle på glattisen og skade deg. Våre brodder og sklibeskyttelser kommer fra kjente merker som Red Creek, BootBuddy, Slipstoppers og Spiky Plus.

Det blir veldig fort isete og glatt på vinteren, det er fort gjort å skli og skade seg både for ung og gammel. Derfor er det veldig praktisk og sikker å ha på seg sklibeskyttelse eller brodder. 

For deg som ser etter brodder anbefaler vi våre Slipstoppers, som også ble best i test i forbrukerprogrammet Plus i Sverige. Dette er bare to av våre meget populære modeller, så se gjerne gjennom vårt utvalg nedenfor. Skli- og snøbeskyttelse fra BootBuddy er perfekte for deg som går langrenn, siden de beskytter støvelens underdel mot snø. Du fester dem enkelt på undersiden av støvlene og så er det bare å sette på seg skiene. 

Heller føre var enn etter snar! Skaff deg skikkelig sklibeskyttelse før ulykken er ute. 


Fatal error: Call to undefined method Innoexts_AdvancedPricing_Model_Mysql4_Catalog_Product_Collection::limit() in /home/skistart/public_html/app/design/frontend/fortis/default/template/catalog/product/list.phtml on line 49