Vi har Sko & støvler med gratis frakt online - Climbing247
219 844 49 (08.00-16.00)

Gratis frakt ved ordre over 1000kr

15-21 nov: Gratis frakt ved ordre over 1000 NOK - Vi er i Norge ingen ekstra gebyrer tilkommer, moms og toll inkludert.
15% på alt fra Mammut (trekkes i kassen) 

Leter du etter sko eller støvler? Da har du kommet til rett sted!

Her finner du vårt brede utvalg av sko i alle mulige former og selvfølgelig også klatresko. Vi jobber med kjente varemerker som La Sportiva, Dryzone, Five Fingers, Haglöfs, Inov-8, Keen, OneWay, Rossignol og Salomon. Vi har store mengder av løpesko, fivefingers til barbeint-løping, gåsko, vandringstøvler og mye mer. 

Det er individuelt hva som kjennetegner en god sko. Noen trenger mer demping eller støtte enn andre og noen har supinerende eller pronerende føtter. Vi har alle slags sko enten du trenger mye demping eller vil utvikle din barbeint-løping med et par såkalte fivefingers. I sistnevnte tilfelle tar foten i bakken med den fremre delen av foten først, i stedet for hælen. Da tar skinnleggen støtet i stedet for knærne. Sjekk vårt store utvalg av Fivefingers!

Hvis du skal ut å vandre, har vi blandt annet et par meget populære og rimelige kvalitetsko fra Haglöfs. Med modeller som Observe Q GT, Trail Mid GT SR eller Vertigo GT SR. Vi har naturligvis også fine sko til klatring og mye annet!

Hvis du trenger et par nye sko eller støvler for uteaktiviteter, bør du ta en titt på vårt brede utvalg! Kontkat oss hvis du trenger hjelp til å velge riktige sko!

Vare 1 til 36 av totalt 42

Bruk stigende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 36 av totalt 42

Bruk stigende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2