40591 -27%

Black Diamond Momentum- Men's Climbing Shoe

Komfortable klatresko for deg som ikke vil gå på kompromiss med ytelsen. Anbefales både for nybegynnere og for mer teknisk avanserte klatrere.
1. Velg farge
Ash
2. Velg størrelse
38
39
39.5
40
41
41.5
42
42.5
43
44
44.5
45
46
46.5
3. Antall
Komfortable klatresko for deg som ikke vil gå på kompromiss med ytelsen. Anbefales både for nybegynnere og for mer teknisk avanserte klatrere.
1099 kr 799 kr
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt
På bestillinger
over 1000 kr

Beskrivning

Momentum Men's Climbing Shoes forener det beste av to verdener i ett par klatresko: optimal komfort og suveren ytelse. Dette er kombinert med svært god pusteevne og innovativt designet gummi. Disse klatreskoene passer like godt for nybegynneren som vil ha et par komfortable klatresko, som for den teknisk avanserte klatreren som ikke vil spare på komforten.

Uansett hvilken type klatring du driver med, vil Momentum-skoene finne sin naturlige plass i treningsbagen. Den nøytrale sålen kombinert med en fleksibel mellomsåle og Black Diamonds Engineered Knit Technology gir deg stretch på akkurat de rette stedene og støtte der det gjør en forskjell. Hele tiden med en utrolig pusteevne. De er også utstyrt med mikrofiber i den forreste delen av skoen, noe som maksimerer komforten. De er utviklet for å være komfortable hele dagen lang under middels vanskelige klatreøkter både på treningssenteret og ute i naturen.

Produktspesifikasjon
  • Herremodell
  • Nøytral såle med en myk, fleksibel mellomsåle
  • Engineered Knit Technology gir skoene en utrolig pusteevne & komfort
  • 4,3 millimeter gummi for holdbarhet, formet for optimal støtte & ytelse
  • To borrelåsbånd for enkel justering av passformen

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-27%
-25%
-27%
-25%
-25%
-25%
-25%
Laster ned...