Bliz Peak

Teknisk avanserte sportsbriller til dame og herre som passer perfekt til sport og aktiviteter på store høyder. 
1. Velg farge
Matt Black
2. Antall
Teknisk avanserte sportsbriller til dame og herre som passer perfekt til sport og aktiviteter på store høyder. 
1799 NOK
Tilgjengelighet: Ikke på lager
Handle nå
Betal i juli
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)

Beskrivning

Bliz Peak er det åpenbare valget for deg som gjerne velger aktiviteter på mange høydemeter over havet. Uansett om det er vintersport, fotturer eller andre aktiviteter på stor høyde, er riktig beskyttelse til øynene en absolutt nødvendighet. Derfor har vi Peak ULS Photocromic – teknisk avanserte sportsbriller av høyeste kvalitet. Nano ULS Photocromic™-linsen beskytter øynene mot det sterke sollyset, som ellers kan bli svært plagsomt på store høyder. Linsen tilpasser seg automatisk sollysets styrke, og du som bærer dem har altså ikke bare et par stilige og behagelige briller, men dessuten alltid 100 % beskyttelse mot skadelige UVA- og UVB-stråler.
Peak er en unisexmodell som passer normalstore ansikter. Med det tilhørende nakkebåndet holder brillene seg alltid på plass.

Linseegenskaper
Peak ULS Photocromic er utstyrt med en høyteknologisk linse i uknuselig X-PC med fotokromatiske egenskaper, som mørkner/lysner automatisk etter styrken på sollyset (UV-lyset). Linsen, som er i X-PC-materiale, gir dessuten komplett UV-beskyttelse, minimalt brytningsfeil, ripebeskyttelse, duggbeskyttelse, multicoating og er i tillegg vannavstøtende. Totalt 9 verdifulle linseegenskaper i én og samme linse. En unik kombinasjon av best mulig beskyttelse, komfort og sikt samtidig.

Materiale
Peak produseres i Grilamid TR90 – et høyteknologisk materiale som gir lav vekt og høy fleksibilitet. Dessuten er materialet like behagelig å ha på seg i sterkt sollys som i kald vinterkulde. Peak er ekte lettvektere, og brillene veier bare 27 gram, noe som gir deg en lett følelse.

Justeringsmuligheter
Finn perfekt passform med Peaks justerbare detaljer. Peak har avtagbare deler på siden for å stenge uønsket lys ute. Nesedel og brillestenger kan enkelt justeres, helt etter eget ønske. Peak er en garanti for en behagelig opplevelse.

Teknisk informasjon
  • Omsluttende bue for ekstra beskyttelse mot solens stråler 
  • Sidebeskyttere for ekstra beskyttelse mot solens stråler
  • Avtagbare gummideler for en skreddersydd opplevelse 
  • Ultra Lens Sciense™ 
  • Justerbar nesedel i friksjonsgummi 
  • Justerbare brillestenger i friksjonsgummi
  • Medfølgende nakkebånd 
  • Medfølgende hardt futteral

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0
Laster ned...