Bliz Matrix Small Nordic Light Matt Black, Orange With Blue Multi

Stilige og komfortable sportsbriller som er perfekte til sykling, langrenn og andre multisporter.
Antall
Stilige og komfortable sportsbriller som er perfekte til sykling, langrenn og andre multisporter.
999 NOK
Tilgjengelighet: Ikke på lager
Handle nå
Betal i april
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Mer fra Bliz Utstyr

Beskrivning

Bliz Matrix Small Nordic Light Matt Black, Orange With Blue Multi er et par stilige og komfortable sportsbriller, som er perfekte til sykling, langrenn og andre multisporter. Sportsbrillene tilbyr et bredt sylindrisk synsfelt, og smart ventilasjon som gir best mulig sikt. Brillenes stenger har justerbare ender for få best mulig passform, og en justerbar nesedel som sørger for at brillene holder seg på plass. Denne modellen passer til middels store ansikter, og den utbyttbare linsen sørger for at du enkelt kan bytte den ut med andre filterkategorier og farger (kjøpes separat). En oppbevaringspose i mikrofiber medfølger.

Linseegenskaper
Matrix Nordic Light er utstyrt med en Nordic Light™-linse – en høyteknologisk linse i uknuselig X-PC, som forbedrer kontrastene og fargene betydelig. Dette fører til at du får klar og skarp sikt under dårligere lysforhold, som for eksempel i flatt lys. Linsen fjerner uklare farger mellom det blå og det grønne, samt de grønne og de røde bølgelengdene. Disse fargeoverlappingene blokkeres av Nordic Light-linsen, noe som resulterer i betydelig høyere kontrast og skarphet – selv under de tøffeste værforholdene.

Materiale
Matrix produseres i Grilamid TR90. Materialet sørger for svært lav vekt – kun 34 gram – og uslåelig fleksibilitet. Takket være det høyteknologiske materialet får man like god komfort i stekende hete som i isende kulde.

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0
Laster ned...