60451 -20%

Bliz Fusion Nordic Light Matt Black, Violet With Blue Multi

Stilige og lette sportsbriller som er laget for amatør- og eliteutøvere som driver med sykling, ski og andre krevende multisporter.
Antall
Stilige og lette sportsbriller som er laget for amatør- og eliteutøvere som driver med sykling, ski og andre krevende multisporter.
1049 NOK 835 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i april
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Mer fra Bliz Utstyr

Beskrivning

Bliz Fusion Nordic Light Matt Black, Violet With Blue Multi er et par stilige og lette sportsbriller, som er laget for amatør- og eliteutøvere som driver med sykling, ski og andre krevende multisporter. Sportsbrillene har en stor, uknuselig sylindrisk linse med ventilasjon, for et maksimalt synsfelt. Linsen er dessuten avtagbar, og kan enkelt byttes ut med andre linsefarger og filterkategorier (kjøpes separat). Brillestengene er utstyrt med wire core som kan bøyes for optimal passform, og nesedelen er justerbar for å kunne få best mulig komfort. Jawbone-teknologien lar deg tilpasse både sikt og utseende – uten Jawbone får du et maksimalt synsfelt for å kunne nyte naturen, og til ettermiddagens humpete mountainbiketur kan du velge å ha hel innfatning på brillene dine for best mulig komfort. Denne modellen er tilpasset middels store ansikter, og er valget for deg med store ambisjoner og høye krav. Et beskyttelsesfutteral og en pusseklut medfølger.

Linseegenskaper
Fusion Nordic Light er utstyrt med Nordic Light™-linse. En høyteknologisk linse som forbedrer kontrastene og fargene betydelig, noe som fører til at du får klar og skarp sikt under dårligere lysforhold, for eksempel i flatt lys. Linsen fjerner uklare farger mellom det blå og det grønne, samt det grønne og de røde bølgelengdene. Disse fareoverlappingene blokkeres av Nordic Light-linsen, noe som resulterer i betydelig høyere kontrast og skarphet selv under de tøffeste værforhold. På toppen av dette har brillene innebygd ventilasjon for best mulige forutsetninger.

Materiale
Fusion-modellen er produsert i Grilamid TR90, som er et høyteknologisk materiale som garanterer fleksibilitet og komfort i både polarkulde og ørkenhete – til tross for sin eksepsjonelt lave vekt (ca. 34 g).

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0
Laster ned...