Blå Band Beef With Potato And Bearnaise

En herlig rett som består av biff, potet og bearnaisesaus, og som er perfekt for et skikkelig godt måltid ute i den vakre naturen. 
Antall
En herlig rett som består av biff, potet og bearnaisesaus, og som er perfekt for et skikkelig godt måltid ute i den vakre naturen. 
89 NOK 80 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i august
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)

Beskrivning

Blå Band Beef With Potato And Bearnaise er en herlig rett som består av biff, potet og bearnaisesaus, og som er perfekt for et skikkelig godt måltid ute i den vakre naturen. Frysetørkede måltider fra Blå Band er perfekte å ha med i sekken, da de er svært lette samt enkle å tilberede ved å helle ferskvann rett i posen til det merkede nivåmerket og deretter lukke igjen posen. Temperaturen på vannet avgjør hvor lang tid det tar for maten å bli klar. Det tar ca. 5 minutter å tilberede med varmt vann og ca. 15 minutter med kaldere vann, og ønskes en tynnere konsistens kan mer vann tilsettes. 

Ingredienser
Potet 54 %, palmefett, biff 7,4 %, glukose, maltodekstrin, salt, erteprotein, gjærekstrakt, rød paprika, løk, smaksstoff, melkeprotein, gurkemeie, estragon, persille, syre: sitronsyre, farge: betakaroten, modifisert maisstivelse, rapsfrøolje.

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0
Laster ned...