Petzl Corax Harness

En allsidig og komfortabel klatresele for både damer og menn, designet for å fungere til både sportsklatring, fjellklatring og via ferrata. 
1. Velg farge
Blue
2. Velg størrelse
1
2
3. Antall
En allsidig og komfortabel klatresele for både damer og menn, designet for å fungere til både sportsklatring, fjellklatring og via ferrata. 
755 NOK 680 NOK
Tilgjengelighet: Bare 3 stykker igjen
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Mer fra Petzl Utstyr

Beskrivning

Petzl Corax Harness er en allsidig og komfortabel klatresele for både damer og menn, designet for å fungere like godt til sportsklatring, fjellklatring og via ferrata. Selen er laget av et slitesterkt materiale for å passe til både sommer- og vinteraktiviteter, og er konstruert med mykt fôrede trykkpunkter, Frame Technology, som fordeler vekten bedre mellom midjebelte og lårløkker, samt justerbart midjebelte og lårløkker for bedre komfort og passform. I tillegg sikrer midjebeltets Doubleback-spenner for at selen er sentrert og at selens utstyrsløkker sitter i en optimal posisjon slik at du enkelt skal nå dem, uten at de for eksempel er i veien for en ryggsekk. Selen er utstyrt med flere løkker for at du skal kunne bære med deg nødvendig utstyr  og er dessuten kompatibel med utstyrskarabinkroken Caritool for transport av isskruer. 

Spesifikasjoner
Vekt (1 / 2): 490 / 540 g
Materiale: polyester, foam 
Standard: CE, EN12277 type C, UIAA

Størrelsestabell
1: Midje: 65–96 cm, Ben: 48,5–59 cm
2: Midje: 76–107 cm, Ben: 54–67 cm         

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0
Laster ned...