Houdini W's Mono Air Houdi

Varm, lett og multifunksjonell fleecejakke til damer. Mono Air Houdi er laget av resirkulerte og resirkulerbare fibre. Den innovative stoffkonstruksjonen forhindrer felling av mikrofibre.
1. Velg farge
Blue Illusion
Bluetiful
Powderday White
Terra Red
True Black
2. Velg størrelse
XS
S
M
L
XL
3. Antall
Varm, lett og multifunksjonell fleecejakke til damer. Mono Air Houdi er laget av resirkulerte og resirkulerbare fibre. Den innovative stoffkonstruksjonen forhindrer felling av mikrofibre.
1995 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i juli
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)

Beskrivning

Mono Air Houdi er en innovasjon med global betydning på veien mot en verden uten avfall. Det myke og glatte stoffet er konstruert for å unngå at mikrofibre slipper. Fibrene som sørger for best isolasjon er fanget i små luftlommer. På denne måten beholder man isolasjonsnivået, men tap av fibre er redusert med opptil 80 % sammenlignet med konvensjonell fleece av høy kvalitet. Mono Air Houdi forhindrer ikke bare plastsøppel. Den er faktisk laget av resirkulert polyester og når den er utslitt kan den bli resirkulert igjen. Råmaterialet som er brukt i dette plagget trenger aldri å bli søppel igjen. Stoffet heter Power Air Lett og er laget i USA av Polartec®. Det er lett, stretchy og har et supert varme-til-vekt forhold. Bruk den som et av flere lag under skalljakken når du står på ski, eller som et lett ytterplagg på gåtur, når du klatrer eller bedriver andre utendørs aktiviteter. Det slitesterke stoffet og det robuste designet vil vare i mange år. Plagget er designet med en atletisk passform, med en tett hette og forlengede ermer med hull til tomlene for økt komfort. Mono Air Houdi er det perfekte valget hvis du trenger en lett, varm og allsidig fleecejakke til bruk hele året, og samtidig vil bidra til en avfallsfri verden. Ytelse og innovasjon går hånd i hånd i dette innovative plagget. Vær snill å ikke kast dette plagget når det er utslitt. Mono Air Houdi er laget av resirkulerte og resirkulerbare fibre, og råmaterialene er verdifulle og kan brukes igjen. Ta den med til en Houdinibutikk eller en av våre forhandlere som har en returboks.

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-21%
-21%
Laster ned...