67230 NY

Houdini M's Mono Air Houdi

Lett og varm fleecejakke med hette til menn. Jakken er laget i en innovativ stoffkontruksjon som forhindrer felling av mikrofibre og er laget av resirkulerte og resirkulerbare fibre.
1. Velg farge
Baremark Green
Blue Illusion
Sandstorm
Terra Red
True Black
2. Velg størrelse
S
M
L
XL
XXL
3. Antall
Lett og varm fleecejakke med hette til menn. Jakken er laget i en innovativ stoffkontruksjon som forhindrer felling av mikrofibre og er laget av resirkulerte og resirkulerbare fibre.
1995 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i april
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)

Beskrivning

Mono Air Houdi er en verdensinnovasjon som tar oss et stort steg videre mot en avfallsfri verden. Det lette og stretchy stoffet er designet for å minimere tap av mikrofibre. Uendelig lange fibre er fanget i små luftlommer med et ytterstoff på hver side. Resultatet er et mykt og varmt stoff som mister mer en fem ganger så få mikrofibre som en vanlig fleece av topp kvalitet. Den reduserer ikke bare plastavfall. Den er faktisk laget av resirkulert polyester, og takket være det ene (mono) materialet, er den fullstendig resirkulerbar. Mono Air Houdi er designet for å vare i årevis og når den til slutt slites ut kan materialet bli til nye kilder, fremfor tekstilavfall. Stoffet, som er laget i USA av Polartec®, heter Power Air Lett, og er stretchy, pustende og har et supert varme-til-vekt forhold. Det funer perfekt under en skalljakke eller alene som et lett ytterlag. Perfekt til skikjøring, klatring, vandring eller andre utendørs aktiviteter. Den slitesterke overflaten og høye kvaliteten vil vare i mange år med godt bruk. Plagget er designet med en atletisk passform, med en ettersittende hette og forlengede ermer med hull til tomlene for økt komfort. Hvis du ser etter en lett, varm og allsidig fleecejakke, og samtidig vil bidra til en avfallsfri verden, finnes det ikke bedre valg enn Mono Air Houdi. Den er det perfekte eksempelet på et produkt hvor innovasjon driver både ytelse og bærekraft fremover. Vær snill å ikke kast dette plagget når det er utslitt. Mono Air Houdi er laget av resirkulerte og resirkulerbare fibre, og råmaterialene er verdifulle og kan brukes igjen. Ta den med til en Houdinibutikk eller en av våre forhandlere som har en returboks.

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

Nyhet
Nyhet
-27%
Nyhet
Nyhet
-27%
Laster ned...