Norge

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Produkter  Mammut Nordwand Pro Hs Pants Women

Mammut Nordwand Pro Hs Pants Women

Mammut Nordwand Pro Hs Pants Women
Beskrivelse

Beskrivelse

Mange års finjustering, testing og utallige designiterasjoner har resultert i de ultimate hardshell-buksene for ekstreme alpine ekspedisjoner. Nordwand Pro-serien er nøye utformet for å ta på seg den høyeste disiplinen innen fjellklatring: nordvendte stigninger. Og det vises – ned til den siste detaljen. Med innspill fra Mammut Pro Team og sveitsiske fjellguider bringer den nyeste utgaven av disse buksene sammen den nyeste teknologien for levere Nordwand Pros berømte, bombesikre beskyttelse samtidig som miljøpåvirkningen reduseres. Med det nye GORE-TEX Pro-materialet som tilbyr økt slitestyrke i et forhåndsresirkulert nylonstoff og en løsningsfarget bakside, gir Nordwand Pro HS-buksene maksimal beskyttelse og holdbarhet med minimal miljøpåvirkning. GORE-TEX Stretch-teknologi brukes også i spesifikke deler av buksene for en overlegen passform. Optimalisert fra topp til bunn tillater Nordwands snitt maksimal bevegelsesfrihet mens du klatrer. Arbeidet er forfinet ned til den siste detalj, med forsterkning av de mest utsatte delene og funksjoner justert for de mest utfordrende stigningene. Forsterkede sømmer, Dyneema® stegjernbeskyttelse, avtagbare bukseseler, Mammut Gaiter Solution™ for en perfekt passform med fjellklatringssko eller skistøvler, og vannavstøtende toveis, 3/4-lange sidedragglåser er bare noen av de mange utprøvde funksjonene. Nordwand Pro er fullt utstyrte og robuste bukser designet for de mest tekniske alpine ekspedisjonene."
• Opphøyd bakre linning med meshinnsats for optimal fuktighetskontroll

• Særlig bred linningjustering for perfekt passform - justerbar fra utsiden med Hypalon borrelås

• 2 frontlommer som er kompatible med klatresele, med vanntette glidelåser

• Sidelufting takket være en vannavvisende 2-veis, 3/4-lengde glidelås • Forsterkede sømkantene og stegjernbeskyttelse laget av Dyneema®-materiale

• Benviddejustering med høykvalitets Hypalon borrelås

• Avtagbare seler med et flatt lukkesystem

• Pusteevne: RET&lt -9 m² Pa/W • GORE-TEX® ProGore-Tex Pro-produkter er laget med ekstra slitesterke, dampgjennomtrengelige eller elastiske Gore-Tex trelags laminater. Alle Gore-Tex laminater er vanntette og vindtette, og har også høy pusteevne.

Hovedmateriale:

Hovedmateriale: 100 % polyamid Innlegg: 100 % polyamid Innlegg (bak): 92 % polyamid, 8 % spandex Fôr: 100 % polyamid Hovedmateriale: 100 % polyamid Denier: 80Dx80D (hovedmateriale)

Bærekraft:

Fair Wear: Fair Wear jobber for å sikre rettferdige og trygge arbeidsforhold i klesfabrikker. Den ideelle organisasjonen samarbeider direkte med fabrikker, fagforeninger, NGO-er og regjeringer for å beskytte arbeidernes rettigheter. Resirkulert: Denne produktet inneholder resirkulerte materialer med uforandret ytelse og funksjonalitet. Å velge resirkulerte materialer reduserer bruk av jomfruelige ressurser og bidrar til en mer sirkulær økonomi. Vekt: 725g

 

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer152772
EAN-kode-
VaremerkeMammut
FargeNight
Størrelser-
BruksområdeAlpint
MålgruppeDame
BuksetypeSkallbukse, Skibukse
SesongHøst, Vinter
Omtaler
Også tagget i:
  • Alpint
  • Dame
  • Høst
  • Vinter

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny