Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Utstyr  Navigering  Kompass  Silva Compass Terra Ranger SL

Silva Compass Terra Ranger SL

Silva Compass Terra Ranger SL
Beskrivelse

Beskrivelse

Velg en lysere fremtid med kompasset Terra Ranger SL fra Silva – et mer miljøvennlig kompass laget av hamp og resirkulert plast. Kompasset Ranger SL er et svært lite, praktisk og brukervennlig siktekompass som brukes og verdsettes av mange brukere som fjellklatrere og backpackere.

Terra Ranger SL inngår i Silva Terra: en ny kompass-serie laget av resirkulert materiale med opptil 90 % mindre CO2-utslipp. Lokket, griperingen og bunnplaten på Terra Ranger SL-kompasset kommer i REVO-materiale.

Kompasset Terra Ranger SL er et kompass i miniformat som enkelt festes på jakken med en smart nål, slik at du kan navigere uten å holde i kompasset. Det har innebygd solur som hjelper deg med å anslå tiden ut ifra solens posisjon samt selvlysende markering for navigasjon i mørket.

Et siktekompass er et speilkompass som gjør det mulig å tydelig se kompassnålen mens du sikter mot et punkt i terrenget. På den måten kan du foreta mer nøyaktige beregninger enn med vanlig linjalkompass. Denne typen kompass passer best i åpent terreng når du vil beregne retninger på lang avstand.

SILVA TERRA – GJENBRUK, REDUSER, RESIRKULER
Terra betyr jord, og alle produkter merket med Silva Terra har lavere miljøavtrykk. Vi ønsker oss en lysere fremtid, og Silva Terra er vårt bidrag til fremtiden. Vår strategi er veletablert og enkel å forstå – gjenbruk, reduserer, resirkuler. Trinn for trinn, produkt etter produkt.
Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1200018695
EAN-kode7318860205330
VaremerkeSilva
BruksområdeOrientering, Vandring
SesongHøst, Sommer, Vinter, Vår
Omtaler
Også tagget i:
  • Høst
  • Orientering
  • Sommer
  • Vandring
  • Vinter
  • Vår

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny