Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Utstyr  Vannflasker & Væskesystem  Vannrensing  Platypus Quickdraw Microfilter & Reservoir System

Platypus Quickdraw Microfilter & Reservoir System

Platypus Quickdraw Microfilter & Reservoir System
Beskrivelse

Beskrivelse

Platypus Quickdraw Microfilter & Reservoir System er det beste ultralette, brukervennlige og «fill-and-squeeze» vannfiltreringssystemet for alle slags eventyr. Denne raske og pålitelige QuickDraw™ mikrofiltreringen bygger på flere århundrer av ekspertise innen filtrering og hydrering for å gi eventyrere den beste brukeropplevelsen av alle «fill-and-squeeze»-vannfilter på markedet. Det praktiske systemet kommer i to deler: den slitesterke og smakløse 1 liters QuickDraw-beholderen, og den perforerte fiberpatronen. Vannsystemet veier kun 101 g og filtrerer opptil 3 liter per minutt med normalt trykk. QuickDraw-filtreringssystem garanterer rask og enkel tilgang til rent vann på alle eventyrene dine. Du kan enten riste for å rengjøre det perforerte fiberfilteret, eller utføre en «backflush» uten verktøy for å sikre rask strøm av vann som holder seg på reisene dine. Med sitt indre/ytre (I/O) doble tråddesign, tilpasser QuickDraw-filterpatronen seg på en sikker måte til smartwater®-flasker, Platy Hoser™-beholderen, Platy 2,0 liters flasken, Platy SoftBottle™, Platy Water Tank og noen vanlige 28 mm PET-drikke/vannflasker, slik at du kan utvikle ditt ideelle system for å trygt utforske villmarken. Det rene sidedekselet som følger med og filterhuset som har godt grep også når det er våt, fjerner frustrasjoner som lekkende vann i bagasjen, små deler som lett blir borte og skittent verktøy slik at du trygt kan gå ut og utforske villmarken.

  • QuickDraw-reservoaren på 1 liter er laget av Platypus egen trelagsfilm og er smakløs, slitesterk og har en bred munn og håndtak for enkel påfylling ved alle vannkilder.
  • Hundrevis av hull i perforerte fibre gjør det mulig for mikrofilteret å filtrere vann raskere enn tradisjonelle filtreringsmetoder.
  • Hvert mikrofilter testes individuelt for å sikre att det oppfyller alle EPA- & NSF-retningslinjer for fjerning av 99,9999 % av bakterier og 99,9 % av protozoer *, inkludert giardia, cryptosporidium, E. coli, salmonella og kolera.   
Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1200021048
EAN-kode040818114599
VaremerkePlatypus
BruksområdeCamping, Vandring
SesongHøst, Sommer, Vår
Omtaler
Også tagget i:
  • Camping
  • Høst
  • Sommer
  • Vandring
  • Vår

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny