Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Dame  Bukser & Shorts  Houdini W's Omni Pants

Houdini W's Omni Pants

Houdini W's Omni Pants
Beskrivelse

Beskrivelse

Women's Omni Pants ser kanskje ut som et par klassiske chinos, men det er når du tar dem på at du oppdager forskjellen. Det lette, stretchy stoffet gir deg en umiddelbar følelse av komfort. Takket være den avslappede passformen og de forbøyde knærne, vil Omni Pants aldri hindre dine bevegelser. Stoffet er lett, men overraskende sterkt. Perfekt til klatrere, folk som sykler til jobb og til alle andre som trenger klær som er både lette og hardføre. Buksen kan justeres nederst så den holdes unna klatresko eller sykkelkjede.

Stoffet, Thrill Twill, er en lojal Houdiniklassiker som er testet gjennom mange år. Det består av en blanding av 41 % resirkulert polyester, 38 % jomfru polyester og 21 % stretch polyester. Det er tett nok til å holde litt vind ute, men også lett nok til at det puster godt. Det er fullstendig resirkulerbart.

Hvis du ser etter et par rene, tidløse chinos som funker perfekt til klatring, men som også passer inn i din hverdagsgarderobe, er dette det du ser etter.

Vær snill å ikke kast dette produktet når det er slitt ut. Returner det i en Houdini returboks som du finner i våre butikker og hos noen forhandlere. Råmaterialene kan bli brukt i nye produkter. Ingenting skal gå til spille.
Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer139619
EAN-kode-
VaremerkeHoudini
FargeReed Beige
Størrelser-
BruksområdeSykling, Klatring, Vandring
MålgruppeDame
BuksetypeAllroundbukse
SesongSommer, Vår
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame
  • Klatring
  • Sommer
  • Sykling
  • Vandring
  • Vår

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny