Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Dame  Sko  Salomon Outpath Pro GTX Shoes Women

Salomon Outpath Pro GTX Shoes Women

Salomon Outpath Pro GTX Shoes Women
Beskrivelse

Beskrivelse

Som navnet antyder, er dette skoen som tar deg rett inn i skogen utenfor stiene. Skoen har en svært lav vekt i forhold til hvor mye du får i form av fotstøtte, beskyttelse mot vær og vind og komfort.

Med en vanntett overdel og en beskyttende damask kan du gå rett ut i terrenget og likevel komme ut igjen med en fornøyd fot. Skoen har et litt høyere skaft, noe som forhindrer at skitt og grus finner veien inn, men også at fuktighet finner veien inn i sokkene. Ikke minst takket være den sømløse konstruksjonen som gjør skoen komfortabel og reduserer risikoen for gnagsår. Ankelen støttes av Active Support Technology som sørger for at ankelen holder seg stabil når du går i ujevnt terreng. Støtte er vanligvis ensbetydende med stivhet, men i dette tilfellet er Out Path også fleksibel.

Sålen gir god støtdemping, og yttersålen har et svært godt grep som gjør det enkelt å gå over stokker og steiner. Kombinasjonen av alt dette gir deg en komfortabel sko å gå med, som er slitesterk nok til å være en favoritt i mange år.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer158272U854M65
EAN-kode889645756776
VaremerkeSalomon
FargeMallard Blue/Navy Blazer/Black
Skostørrelse41 1/3
MålgruppeDame
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny