Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Dame  Støvler  Avignon Polar

Avignon Polar

Avignon Polar
Beskrivelse

Beskrivelse

Avignon Polar er en vinterstøvel som er utviklet for maksimal funksjon og komfort, selv i temperaturer helt ned til –40°. Støvelens kombinasjon av naturgummi og neopren kombinerer det beste fra to verdener: gummistøvelens vanntetthet og neoprenets varmeisolerende egenskaper. Et 8,5 mm tykt neoprenfôr sørger for ekstra god isolering mot ytre kulde. Fôret er SCR-klassifisert og består av en blanding av neopren og syntetisk fremstilt polymer SBR. Blandingen gir høy isolasjonsevne samt forhindrer at støvelen hardner ved lave temperaturer. 

Polar er konstruert med en anatomisk fotdel som stabiliserer foten akkurat som en turstøvel, og bidrar til et mer stabilt steg. Forfoten i Avignon Polar er utstyrt med en kraftig rullesåle. Rullesåle er standard på alle joggesko og turstøvler, og bidrar til å lette steget på best mulig måte, samt forenkle avviklingen ved normal gange.

Støvelens mellomsåle er laget av EVA – et isolerende, støtdempende materiale som effektivt motvirker nedkjøling fra bakken. Dette er ekstra viktig ved lengre stillestående perioder vinterstid. Innersålen er produsert i 5 mm tykk EVA, med et øvre sjikt i polyester. Små perforeringer i sålen bidrar til å transportere svette bort fra foten. Yttersålen er laget av karbongummi med ekstrem slitstyrke, og har et gripemønster som sikrer feste uansett underlag. 

Det ekstremt fleksible støvelskaftet er diagonalt skåret, med et lavere bakre parti for å legge til rette for normal belastning samt avlaste trykket over leggmuskelen. 

Bak, over hælkappen, sitter en kraftig «kick-off» som gjør det lettere å ta støvelen av uten å bruke hendene.

Polar produseres i størrelser fra 38–47, og passer like fint til menn som til kvinner.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer138737
EAN-kode-
VaremerkeAvignon
FargeBasic Black
Skostørrelse-
BruksområdeLivsstil
MålgruppeDame, Herre, Unisex
SesongVinter
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame
  • Herre
  • Livsstil
  • Unisex
  • Vinter

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny