Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Dame  Strømper  Avignon Terry Wool

Avignon Terry Wool

Avignon Terry Wool
Beskrivelse

Beskrivelse

Terry Wool er en slitesterk ullsokk som passer fint til alle aktive anledninger når været har blitt litt kjøligere. Sokken er strikket i 70 % merinoull.

Terry Ull 3-pakning har en noe tykkere underside som passer til litt kjøligere vær.

Ull Terry er en slitesterk ullsokk som passer fint til alle aktive anledninger når været har blitt litt kjøligere.
Sokken er strikket i 70 % merinoull. Merinoull er den fineste og mykeste ullen på markedet, og sørger for at sokken ikke klør. Merinoull har den fantastiske funksjonen å være varmeregulerende. Det vil si at den varmer når det er kaldt og avkjøler når det er varmt. Varmer selv om ullen blir våt. Utover dette består sokken av 25 % polyamid og 5 % elastan. Dette gir sokken elastisitet og slitestyrke.

En tynn ullsokk med en tykkere og ekstra myk underside for å passe perfekt i alle typer sko og støvler. Under den fremre fotbuen er det et elastisk grep, slik at sokker sitter på plass hele dagen, også når man er en aktiv. Over vristen er det strikkede kanaler i et trekkspillmønster, slik at sokken ikke skal folde seg og føles klumpete i skoen. På fotens overside, hvor sokken er litt tynnere, er det 3 ventilasjonskanaler i én og samme sokk, noe som gir overlegen ventilasjon og varme.

Denne modellen fungerer ypperlig til å brukes alene eller som et andre lag over en liner-sokk, eller som liner under en ekstra tykk sokk. Finnes i 3 størrelser (36–39, 40–43, 44–47). Størrelsen finner du alltid øverst på innsiden av sokken, dermed finner du enkelt riktig sokk til riktig par etter en hånd- eller maskinvask på maks 40 grader. Heng opp sokkene for å tørke dem. Må ikke tørkes i tørketrommel, da risikerer du at de krymper.

Alle sokkene våre er laget av MULESINGFRI ull – fordi vi bryr oss om dyrene.
Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1387222089131
EAN-kode2927014520165
VaremerkeAvignon
FargeBasic Black
Størrelser36-39
BruksområdeVandring
MålgruppeDame, Herre, Unisex
MaterialetypeUll
SesongHøst, Sommer, Vinter, Vår
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame
  • Herre
  • Høst
  • Sommer
  • Unisex
  • Vandring
  • Vinter
  • Vår

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny