Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Dame  Bukser & Shorts  Shorts  Houdini W's Moonwalk Shorts

Houdini W's Moonwalk Shorts

Houdini W's Moonwalk Shorts
Beskrivelse

Beskrivelse

Houdini W's Moonwalk Shorts er multifunksjonelle varmeshorts for damer som gir ekstra varme der det trengs. Moonwalk Shorts er laget av Polartec® Power Air™ Light og er fôret med PrimaLoft® Gold Active+. Det perfekte lag-på-lag-plagget.           

Hva er så spesielt med dem?
Houdini har produsert funksjonelle varmeplagg helt siden selskapets oppstart i 1993. Vi vet hvor mye «punktisolerte» plagg vil si og Moonwalk Shorts er et perfekt eksempel. Fôrede shorts er kanskje ikke det første som faller deg inn når du pakken sekken før vinterutflukten, men det er først når du har dem på deg at du ikke kan skjønne hvordan du tidligere klarte deg uten. Moonwalk Shorts for damer er en oppgradert utgave av våre populære Moonwalk Shorties, nå med endra bedre materialer og passform for å brukes over tights eller stillongs.

Hvordan fungerer de?
Moonwalk Shorts for damer er laget av Polartec® Power Air™ Light, et solid, elastisk og varmende fleecestoff. Den spesielle konstruksjonen med små luftbobler hindrer mikrofiber fra å løsne fra plagget, og reduserer derfor avfallet med 80 % sammenlignet med vanlig fleece. Plagget et utstyrt med varmende panel fôret med PrimaLoft® Gold Active+, et lett og varmt syntetisk fôr laget av 55 % resirkulerte fibre. Kombinasjonen gir et lett, elastisk og svært komfortabelt plagg som varmer godt på kalde dager.

Når kan de brukes?
Moonwalk Shorts for damer er et perfekt lag-på-lag-plagg sammen med stillongs under skibuksen når temperaturen synker. Du kan også bruke dem over løpetights på løpeturen om vinteren. Vi anbefaler Moonwalk Shorts til alle som trenger litt ekstra varme (ganske mye varme, faktisk) under alle vinterutflukter.

Plagget kan resirkuleres og vi ber deg vennligst returnere plagget til Houdini når det er helt utslitt. Slik kan vi ta vare på råmaterialet og ingenting går tapt. Du finner gjenvinningsbokser i alle Houdinibutikker og hos mange forhandlere.

Detaljer
 • Fôret med PrimaLoft® Gold Active+ 40g
 • Kommer med Polartec® Power Air™ Light
 • Etterlater 80 % midre mikrofibre sammenlignet med vanlig fleece
 • Stretchpanel gir bevegelsesfrihet
 • Først og fremst laget av resirkulert materiale
 • Fullstendig resirkulerbar
 • Vekt medium dame: 168 g. 

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer139726
EAN-kode-
VaremerkeHoudini
FargeTrue Black
Størrelser-
-
BruksområdeAlpint
MålgruppeDame
SesongHøst, Vinter
Omtaler
Også tagget i:
 • Alpint
 • Dame
 • Høst
 • Vinter

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny