Norge

Vintersalg | Opp til 40% rabatt på utstyr, klær & sko  Gjør funn her

Tilbake
Startside  Dame  Bukser & Shorts  Tights  Houdini W's Adventure Tights

Houdini W's Adventure Tights

Vintersalg
Houdini W's Adventure Tights
Beskrivelse

Beskrivelse

Hva gjør dem spesielle?
Adventure tights til dame er laget i et klassisk 205 g/m² stoff, som er en vekt som du vil kjenne igjen fra andre trenings- eller løpetights. Men dette stoffet er langt fra ordinært. I stedet for å blande inn elastan for å oppnå strekk, er tightsene laget i ren polyester med en mekanisk elastikk gitt av strikketeknologien. Fordelen er at du får en varmere og «tørrere» følelse sammenlignet med elastantights, som er veldig behagelig mot huden, og mye mer egnet for å kle seg lagvis. Det er også fukttransporterende og tørker mye raskere.

Stoff og funksjoner
Det rene polyesterstoffet muliggjør også en sirkulær design, der vi bruker 57 % resirkulerte og fullt resirkulerbare fibre. I stedet for å bare bli søppel på slutten av levetiden, kan råmaterialene i produktet resirkuleres og gjøres om til nye nyttige ting i en fantastisk endeløs sirkel. Adventure tights til dame har to svært nyttige stæsj-lommer på utsiden av låret, linning med minimal klumping for ekstra komfort og løpesnor i midjen for å justere passformen.

Når bør jeg bruke dem?
Med Adventure tights har Houdinis designavdeling tatt et klassisk plagg, men lagt til lag av smarthet, både når det gjelder funksjonalitet og bærekraft. Det er det perfekte valget hvis du leter etter et par allsidige tights til løping, trening, klatring eller fotturer, og samtidig gjøre noe bra for planeten vår.

Produktet er resirkulerbart, så vi ber deg om å returnere det til oss når det er helt utslitt. Vi har resirkuleringsenheter i alle butikkene våre og hos mange forhandlere.
Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer139756
EAN-kode-
VaremerkeHoudini
FargeBlue Illusion
Størrelser-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny