Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Dame  Underklær  Sport-BH  Houdini Wander Bra

Houdini Wander Bra

Houdini Wander Bra
Beskrivelse

Beskrivelse

Du skal ikke undervurdere kraften i teknisk undertøy. Da Houdini startet på tidlig 90-tall, var multifunksjonelt undertøy hovedfokuset. Det betyr at vi har over 25 års erfaring med å lage undertøy til klatring, skikjøring og andre høyintensive aktiviteter. Når du er komfortabel fra innerst til ytterst, vil prestasjonen forbedres. Tro oss.

Wander Bra er laget i Activist Treemerino, et lett terrystoff i 60 % merinoull og 40 % Tencel™ Lyocell. Stoffet, som er laget i Sverige, er en deilig blanding av varm, digg merinoull og glatt, myk Tencel™. Utover varme, gir merinoull naturlig lukthemming. Plagget vil fortsette å varme selv om det blir vått og funker perfekt året rundt. Den australske merinoullen er superfin (19,3 µm), og garantert mulesingfri. Stoffet er laget av fornybare kilder og er fullstendig biologisk nedbrytbart.

Hvis du er på jakt etter en funksjonell sports-BH i ull, med lett støtte, til å holde deg varm på dine eventyr, kan vi varmt anbefale Wander Bra. Den tar Houdinis arv av funksjonelt undertøy til et nytt nivå.

Vær snill å ikke kast dette plagget når det er utslitt. Wander Bra er laget av fornybare og biologisk nedbrytbare fibre, og råmaterialene kan brukes igjen gjennom resirkulering eller kompostering. Ta den med til en Houdinibutikk eller en av våre forhandlere som har en returboks.
Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer139617
EAN-kode-
VaremerkeHoudini
FargeTrue Black
Størrelser-
BruksområdeVandring
MålgruppeDame
SesongHøst, Sommer, Vinter, Vår
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame
  • Høst
  • Sommer
  • Vandring
  • Vinter
  • Vår

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny