Norge

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Dame  Sko  Vintersko  Scarpa Ribelle Run Arsf

Scarpa Ribelle Run Arsf

Scarpa Ribelle Run Arsf
Beskrivelse

Beskrivelse

Scarpa Ribelle Run Arsf Trail Run Arsf for menn er for deg som er ute etter absolutt presisjon og høy tilpasningsevne uansett vanskelighetsgrad eller terrengtype. Den er designet for korte til mellomlange løyper og skyrunning. Denne lette skoen med høy ytelse er perfekt for idrettsutøvere som ønsker følsomhet og presisjon i tøft, teknisk terreng.

FUNKSJONER

Passform: Skoen er konstruert for å omslutte foten med presisjon takket være passformen med redusert volum, perfekt for denne mer teknisk orienterte skoen. Hælen stabiliseres av et EVA-bånd som omslutter skoen fullstendig.

Overdel: Overdelen er konstruert med SCARPAs Sock-Fit LW-konstruksjon, med en lett og superpustende nettingstøvle med varmeforseglede forsterkninger som sikrer en presis og jevn omslutning rundt foten, samtidig som den gir enestående komfort og fleksibilitet ved ankelkragen, pløsen og forfoten.

Såle: PRESA®-såle med Supergum-yttersåle med 4 mm dobber og utmerket grep på både tørt og vått underlag. Testet av de beste og presset til det ytterste i teknisk og ujevnt terreng.

Spesifikasjoner
Dråpe: 4 mm
Belastning: ARSF
Fôr: Tekstil med stretch
Såle: Presa TRN-01
Overdel: Ripstop, mesh, film
Stakk: Hæl 24,5 mm, tå 20,5 mm, dropp 4 mm
Vekt: 290 g (størrelse 42 menn)

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer140657
EAN-kode-
VaremerkeScarpa
FargeAzure/Black
Skostørrelse-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny