Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Dame  Tilbehør  Hansker & Votter  Tommelvotter  Black Diamond Mercury Mittens Women

Black Diamond Mercury Mittens Women

Black Diamond Mercury Mittens Women
Beskrivelse

Beskrivelse

Et helt vanntett innlegg og PrimaLoft-isolasjon gjør Black Diamond Mercury Mitt til et populært valg for helårsbruk. Pertex Shield-materialet med fireveis stretch og en stor hanske holder fuktigheten på avstand, og håndflaten i geiteskinn med Kevlar-sømmer gir økt slitestyrke for flere sesonger med hard bruk. Det avtakbare fôret med delte fingre er fôret med fleece for økt varme og komfort, og et BDry-innlegg beskytter mot fuktighet selv når du bruker fôret alene.

PrimaLoft Gold-isolasjon
PrimaLoft Gold setter nye standarder for syntetisk isolasjon og egner seg perfekt som kuldebeskyttelse under ekstreme forhold. Mikrofibrene holder på kroppsvarmen og gir den mest termiske og effektive syntetiske isolasjonen på markedet. Takket være de vannavvisende egenskapene beskytter denne isolasjonen også mot vått vær, og opptil 96 % av varmen beholdes selv i fuktig tilstand.

Pertex Shield
Pertex Shield består av teknisk avanserte overmaterialer kombinert med et pustende, mikroporøst og vanntett belegg. Pertex Shield er spesielt slitesterkt og kombinerer vind- og værbeskyttelse med utmerket komfort ved å redusere kondensdannelsen i plagget.

BDry
Dette membraninnsatsen danner en vanntett og samtidig pustende barriere mellom overflatematerialet og isolasjonen. Dette holder hendene varme og tørre i kaldt vær.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer141142
EAN-kode-
VaremerkeBlack Diamond
FargeBlack
Hanskestørrelse-
MålgruppeDame
Sesong-
Omtaler
Også tagget i:
  • Alpint
  • Dame
  • Høst
  • Vinter

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny