Norge

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Herre  Bukser & Shorts  Shorts  Houdini M's Wander Mid Tights

Houdini M's Wander Mid Tights

Houdini M's Wander Mid Tights
Beskrivelse

Beskrivelse

Kjenn komforten fra naturens egne, tekniske materialer. Wander Mid Tights er laget i et utsøkt terrystoff med 60 % superfin merinoull og 40 % Tencel Lyocell. Det stretchy og myke stoffet holder deg varm uten å overopphete deg. Den naturlige varmen fra merinoullen i kombinasjon med den glatte teksturen fra Tencel, gir deg et plagg som ikke bare er veldig komfortabelt, men også vil yte under tøffe forhold.

Wander Mid Tights er et plagg som kan brukes til det meste. Bruk dem over det innerste laget på kalde dager i bakken eller andre vintereventyr, over løpetightsen eller alene til innendørs trening eller yoga. Blandingen av superfin merinoull og Tencel føles god mot huden, transporterer fukt og regulerer kroppstemperaturen.

Vi kan anbefale Wander Mid Tights til alle som ser etter et allsidig isolasjonsplagg til bruk året rundt.

Vær snill å ikke kast dette plagget når det er utslitt. Wander Mid Tights er laget av fornybare og biologisk nedbrytbare fibre, og råmaterialene kan brukes igjen gjennom resirkulering eller kompostering. Ta den med til en Houdinibutikk eller en av våre forhandlere som har en returboks.
Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer139679
EAN-kode-
VaremerkeHoudini
FargeTrue Black
Størrelser-
-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny