Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Herre  Bukser & Shorts  Shorts  Houdini M's Moonwalk Shorts

Houdini M's Moonwalk Shorts

Houdini M's Moonwalk Shorts
Beskrivelse

Beskrivelse

Houdini M's Moonwalk Shorts er et par multifunksjonelle varmeshorts for herrer som gir ekstra varme akkurat der det trengs. Moonwalk Shorts er laget av Polartec® Power Air™ Light og fôret med PrimaLoft® Gold Active+. Det perfekte lag-på-lag-plagget.           

Hva er spesielt med dem?
Houdini har laget funksjonelle varmeplagg siden selskapet ble grunnlagt i 1993. Vi vet hvilken forskjell «punktisolerende» plagg kan utgjøre, og Moonwalk Shorts er et perfekt eksempel på dette. Et par fôrede shorts er kanskje ikke det første du tenker på når du pakker for et vintereventyr, men når du først har dem, er det vanskelig å forstå hvordan du har klart deg uten dem. Moonwalk Shorts for herrer er en oppgradert versjon av våre populære Moonwalk Shorties, nå med helt sirkulære materialer og bedre passform for å kunne ha over tights eller lange underbukser.

Hvordan fungerer de?
Moonwalk Shorts for herrer er laget av Polartec® Power Air™ Light, et slitesterkt, tøyelig og varmende fleecestoff. Den spesielle konstruksjonen med små luftbobler hindrer mikrofibrer fra å løsne fra plagget og reduserer utslippet med 80 % sammenlignet med konvensjonell fleece. Plagget har varmende paneler som er fôret med PrimaLoft® Gold Active+, et lett og varmt syntetisk fôr laget av 55 % resirkulerte fibre. Kombinasjonen gir et lett, tøyelig og veldig komfortabelt plagg som varmer godt på kalde dager.

Når skal jeg bruke dem?
Moonwalk Shorts herre er det perfekte lag-på-lag plagget sammen med et par tights under skibuksene når temperaturen faller. Du kan også ha dem på over et par løpertights til løping om vinteren. Vi anbefaler Moonwalk Shorts til alle som trenger litt ekstra varme (ganske mye varme faktisk) under hvilket som helst vintereventyr.

Dette plagget er resirkulerbart, og vi ber deg vennligst levere det tilbake til Houdini når det er helt nedslitt. På den måten kan vi ta vare på råvarene og sørge for at ingenting går til spille. Resirkulerbare bokser finnes i alle Houdinis butikker og hos mange forhandlere.

Detaljer
 • Fôret med PrimaLoft® Gold Active+ 40 g
 • Laget av Polartec® Power Air™ Light
 • Slipper ut 80 % mindre mikrofibrer sammenlignet med vanlig fleece
 • Stretchpaneler for bevegelsesfrihet
 • Hovedsakelig laget av resirkulert materiale
 • Helt resirkulerbare
 • Vekt large herrer: 228 g

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer139727
EAN-kode-
VaremerkeHoudini
FargeTrue Black
Størrelser-
BruksområdeAlpint
MålgruppeHerre
SesongHøst, Vinter
Omtaler
Også tagget i:
 • Alpint
 • Herre
 • Høst
 • Vinter

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny