Norge
10% ekstra rabatt i outlet | Kode: OUTLET10 Kjøp her
Tilbake
Startside  Herre  Underklær  Underbukser  Swix Racex Classic Wind Boxer M

Swix Racex Classic Wind Boxer M

Swix Racex Classic Wind Boxer M
Beskrivelse

Beskrivelse

RaceX Classic Boxer M fra Swix er det ultimate syntetiske baselaget for maksimal ytelse og komfort under høyintensiv trening. Spesielt designet for vind og kalde forhold, har disse boxershortsene en vindbestandig og fukttransporterende panel på forsiden av låret for å forhindre nedkjøling under høyhastighetsaktiviteter, noe som gjør treningen enda morsommere!

Boxershortsene har en smal passform og utmerket strekk for optimal bevegelsesfrihet. Den myke, elastiske linningen gir ekstra komfort, slik at du kan fokusere på treningen og prestere på ditt beste.

Disse boxershortsene er designet med hurtigtørkende og pustende teknologi for å holde deg tørr og komfortabel gjennom hele treningsøkten. Takket være utmerket passform og høy komfort, vil du knapt merke at du har dem på.

I tillegg er de et miljøvennlig valg for idrettsutøvere som ønsker å beskytte planeten vår.

Hovedmaterialet er laget av REPREVE® Performance Fiber resirkulert fra plastflasker, samlet inn langs 50 000 km kystlinjer i land eller områder som mangler formelle avfall- eller gjenvinningssystemer.

RaceX er allsidig bekledning egnet for alle idrettsutøvere, uavhengig av ferdighetsnivå. De er designet for høyintensiv trening, men kan også brukes som komfortable basislag under ski- eller snøbrettklær på kalde vinterdager.

Produktinformasjon:
  • Et par lengre hybride base layer boxershorts med en vindbestandig panel på forsiden av låret for blåsende og kalde dager.
  • Hovedstoff laget av hurtigtørkende REPREVE® resirkulert fiber med god stretch for optimal bevegelsesfrihet og komfort.
  • Vindbestandig og fukttransporterende panel på forsiden av låret for å hindre nedkjøling ved høy hastighet.
  • Konstruert med en kil i skrittet for bedre bevegelighet.
  • Myk, elastisk linning for komfort.
Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer140098
EAN-kode-
VaremerkeSwix
FargeBlack
Størrelser-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny