Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Produkter  Sea to Summit Ultralight Insulated Air Mat Regular Women

Sea to Summit Ultralight Insulated Air Mat Regular Women

Nyhet
Sea to Summit Ultralight Insulated Air Mat Regular Women
Beskrivelse

Beskrivelse

Fra ultralette og raske fotturer over tregrensen til mer avslappede utvidede basekamper, gir vår prisbelønte Air Sprung Cell Sleeping Mats luftpute komfort fra klumper og støt under deg. Exkin Platinum og et tykkere Thermolite-isolasjonslag er kombinert med et enkelt lag med mellomstore oppløsningsceller, for å gi deg en varm, lett og liten matte i pakket størrelse uten å gå på kompromiss vår Air Sprung Cell-komfort.

Ultralett - Enkeltlagsdesign
Konstruert som et enkelt lag med celler med middels oppløsning, gir Ultra Light-serien deg den letteste og minste matte i pakket størrelse uten å gå på kompromiss med komforten til Air Sprung Cell.

Thermolite
Termolittisolasjon, designet for optimal ytelse, er laget av spesielle fibre som gir høy CLO-verdi med lav vekt. Thermolite HL-1 High Loft Insulation er en tekstilfiberfylling av unike 3D-frills med solide og hule kjernefibre som kombinerer enestående lett varme med utmerket holdbarhet. Termolittisolasjon sprer seg i luftfjærede celler for å forhindre konvektivt varmetap fra den varme kroppen til gulvet. For å oppnå best mulig effekt brukes en kombinasjon av Exkin Platinum og Thermolite i alle versjoner av de isolerte matter.

Exkin Platinum
Exkin Platinum er et superlett, lydløst materiale med en tynn metalloverflate. Exkin Platinum Thermal Technology reflekterer utsendt varmestråling tilbake til brukeren.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer161379W085000
EAN-kode9327868131433
VaremerkeSea to Summit
FargeArtichoke Green/Mustard Yellow
MålgruppeDame
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny