Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Produkter  Northug Performance Gold Narrow Black

Northug Performance Gold Narrow Black

Northug Performance Gold Narrow Black
Beskrivelse

Beskrivelse

Northug Performance Gold Narrow Black er multisportbriller som dekker alle behov ved de fleste høyintensive aktiviteter. Disse multisportbrillene kommer med en over- og underramme som kan byttes ut for maksimal beskyttelse mot elementene, eksklusivt for Gold-serien. Sportsbrillene er laget med Northugs patenterte SwiftClick™-system for å kunne bytte linser raskt og enkelt, samt at de har justerbare brillestenger og nesedel for forbedret passform. Sportsbrillene inkluderer dessuten to nye linser med forbedret yteevne som beskytter mot UV-stråler, har et meget sterkt anti-dugg glass samt motstår riper. Den hydrofobe behandlingen gjør linsene vannavvisende, mens oleofob-belegget forhindrer at fett og smuss fester seg. Sportsbrillene kommer i en narrow-modell som er litt smalere og passer på litt mindre ansikter, men også til juniorer. Narrow-modellen passer med narrow-linser. I tillegg til sportsbrillene følger det også med en ekstra nesedel, en mikrofiberklut, en oppbevaringspose og et beskyttelsesetui med vanntett glidelås.

REVO 2.0 linse, UV400-belagt (High)
Denne linsen kommer i en grønn fargetone som reduserer refleksjoner samt gjør skygger lysere, noe som gjør den egnet under svake lysforhold. Linsen har medium til lav lysoverføring og passer utmerket til solfylte dager. Lysoverføring 22 % (kategori 2). REVO-linsen med speilfarging gir mer klarhet, bedre kontrast og er mer komfortabel for øynene enn vanlige UV-linser.

Pink UV400 2.0 linse (High)
UV-linsen er perfekt for overskyet vær med flatt lys. Den rosa linsen tilbyr forbedret dybdesikt og kontraster og gir høy lysoverføring, noe som gjør at den passer utmerket på dager med lite eller ingen sol. Lysoverføring 55 % (kategori 1).

Spesifikasjoner 
Høyde: 5,5 cm
Høyde m. over- og underramme: 6 cm
Lengde: 15,7 cm
Bredde: 14,8 cm

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1200022364
EAN-kode7072929005308
VaremerkeNorthug
BruksområdeSykling, Langrenn, Løping, Triatlon
MålgruppeDame, Herre, Unisex
SesongHøst, Vinter
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame
  • Herre
  • Høst
  • Langrenn
  • Løping
  • Sykling
  • Triatlon
  • Unisex
  • Vinter

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny