Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Produkter  Vaude Brand Women

Vaude Brand Women

Nyhet
Vaude Brand Women
Beskrivelse

Beskrivelse

Velkommen på laget! Med denne t-skjorten i økologisk bomull med logotrykk blir du en del av VAUDE-familien. Perfekt til avslapping, klatring og representasjon. Takket være bruken av bluesign-sertifiserte materialer er den også et klart statement når det gjelder miljøvennlig produksjon.

Grønn form
Green Shape er VAUDEs kvalitetsstempel for produkter som er produsert på en spesielt miljøvennlig måte. Dette omfatter hele produksjonssyklusen fra utvikling og produksjon til vedlikehold og brukbarhet etter bruk. Kriteriene for dette er strenge. Produktene må enten bestå av minst 90 prosent økologisk dyrket bomull, resirkulerte materialer eller trefiberen Tencel. I tillegg må de være farget med den miljøvennlige fargeprosessen VAUDE eColour eller oppfylle verdens strengeste miljøstandard for tekstiler, Bluesign. VAUDEs mål er det beste for menneske og natur.

Fornybare materialer
VAUDE bruker fornybare råvarer av vegetabilsk eller animalsk opprinnelse til å produsere dette produktet. Dette sparer fossile råvarer. For mer informasjon, se pleieetiketten i produktet.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer155628
EAN-kode-
VaremerkeVaude
FargeBlack
Størrelser-
MålgruppeDame
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny