Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Klatring  Sko  Klatresko  Scarpa Vapor V Climbing Shoes Men

Scarpa Vapor V Climbing Shoes Men

Scarpa Vapor V Climbing Shoes Men
Beskrivelse

Beskrivelse

Den redesignede Vapor V er en smidig, allsidig og bestselgende sko som kombinerer en komfortabel passform med bratt klatreytelse, og har nye farger, en overdel i mikrofiber og vår Bi-Tension active rand for en førsteklasses kombinasjon av slitestyrke og følsomhet.

Vibram XS Edge
VIBRAM XS Edge-blandingen er utviklet for å gi maksimal kantstøtte og gir utmerket rent grep, samtidig som den gir forbedret fasthet for de mest utfordrende kantbevegelsene. Takket være den forbedrede motstanden mot plastforvrengning holder den formen selv etter timevis med bruk, har en jevn følelse i både varme og kalde temperaturer og er utviklet for å gi bedre holdbarhet.

BI-Tension
Dette strammesystemet bruker en omvendt slynge som er forankret under det kritiske tåområdet og koblet direkte til hælen. Det patentsøkte systemet trekker aktivt kraft fra tærne for å gi høyere ytelse uten å presse tærne fremover.

M70-gummi
M70 er en gummiblanding som gir god tilpasningsdyktighet og inneslutning på samme tid. En klassifisering på 70 gjør den perfekt til bruk på tåkanten og strategisk plassering rundt skoens overdel.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer138296
EAN-kode-
VaremerkeScarpa
FargeOcean/Yellow
Skostørrelse-
BruksområdeKlatring
MålgruppeHerre
Sesong-
Omtaler
Også tagget i:
  • Herre
  • Høst
  • Klatring
  • Sommer
  • Vinter
  • Vår

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny