Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Klatring  Sko  Klatresko  Scarpa Booster Climbing Shoes

Scarpa Booster Climbing Shoes

Scarpa Booster Climbing Shoes
Beskrivelse

Beskrivelse

Den nye, veganske boosteren er våpenet for dynamisk konkurranseklatring og er perfekt for atletisk fjellklatring. Med sin sterkt asymmetriske form, down-turn og en moderat vinklet tåboks er den perfekt for følsom og presis klatring, samtidig som den gir nok støtte til å stå på de minste avsatser.

PAF-system
PAF er et innovativt hælsystem som både bidrar til å spre kraften i hælspenningen og øke hælens passform. Den aggressive spenningsgummien er avbrutt bak hælen for å redusere trykket på akillessenen og forbundet med mykere gummi, som fungerer som en bro og gir full tilpasning til hælens form. Hullene på siden indikerer spenningen, som varierer mellom 1 hull for lett spenning, 2 hull for middels spenning og 3 hull for sterk spenning.

DTS-spenning
DTS Tension System har to forskjellige spenningsstyrker på hver side av skoen. Denne doble spenningen bidrar til å fokusere fotens kraft fremover mot stortåen, noe som ytterligere forsterker skoens asymmetriske form.

Vibram XS Grip²
Vibram XS Grip² er en naturlig videreutvikling av Vibram XS Grip, blandingen som har blitt brukt av mange buldre- og vanskelighetsverdensmestere de siste tre årene. Vibram XS Grip2 gir målbart forbedret grep med tilstrekkelig fasthet for moderat kanting, samtidig som den opprettholder jevn ytelse i alle temperaturer.

M50-gummi
M50 er Scarpas mykeste gummiblanding som gir best mulig tilpasningsevne til fotens og tærnes naturlige kurver. Med en klassifisering på 50 er den perfekt til bruk i SRT-systemet, tåplaster og strategiske plasseringer rundt skoens overdel.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1403390141205
EAN-kode8057963026143
VaremerkeScarpa
FargeBlack/Orange
Skostørrelse40
BruksområdeKlatring
MålgruppeDame, Herre, Unisex
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame
  • Herre
  • Klatring
  • Unisex

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny