Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Klatring  Sko  Klatresko  Scarpa Drago LV Climbing Shoes

Scarpa Drago LV Climbing Shoes

Scarpa Drago LV Climbing Shoes
Beskrivelse

Beskrivelse

Drago LV er en lavvolumversjon av en av de mest ikoniske skoene i SCARPA-serien. Drago LV er aggressivt nedoverbøyd og svært asymmetrisk med en forfot pakket inn i klebrig gummi, og representerer det ypperste innen fjellskokonstruksjon med en modifisert passform som passer til føtter med mindre volum.

Vibram XS Grip²
XS Grip². Ren friksjon. XS Grip² er en naturlig videreutvikling av den verdensmesterskapsvinnende gummiblandingen for klatring og buldring. XS Grip² forbedrer de overlegne gripeegenskapene til XS Grip og gir enestående presisjon, støtte og formstabilitet.

PCB-spenning
PCB spenner over fotbuen og forbinder forfoten og hælen på en dynamisk måte for å fordele kraften fra tærne gjennom hele foten. Sammen med en "no midsole"-konstruksjon er resultatet en kolleksjon av de mest følsomme prestasjonsskoene vi noensinne har laget.

PAF-system
PAF er et innovativt hælsystem som både bidrar til å spre kraften i hælspenningen og øke hælens passform. Den aggressive spenningsgummien er avbrutt bak hælen for å redusere trykket på akillessenen og forbundet med mykere gummi, som fungerer som en bro og gir full tilpasning til hælens form. Hullene på siden indikerer spenningen, som varierer mellom 1 hull for lett spenning, 2 hull for middels spenning og 3 hull for sterk spenning.

SRT-system
Surround Rubber Tension er et lag av Scarpas ultramyke M50-gummi som omslutter forfoten og overfører kraften direkte til tåspissene. Det gir også maksimal friksjon og følsomhet for tåhekting.

M50-gummi
M50 er Scarpas mykeste gummiblanding som gir den beste tilpasningen til fotens og tærnes naturlige kurver. M50 er klassifisert til 50, noe som gjør den perfekt til bruk i Scarpas SRT-system, tåplaster og strategiske plasseringer rundt skoens overdel.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer140665
EAN-kode-
VaremerkeScarpa
FargeWhite
Skostørrelse-
BruksområdeKlatring
Sesong-
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame
  • Herre
  • Høst
  • Klatring
  • Sommer
  • Unisex
  • Vinter
  • Vår

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny