Dmm Phantom Qd 6 Pack 18Cm

6-pakning med lette quickdraws for deg som vil holde vekten på utstyret nede uten å gå på kompromiss med kvalitet og ytelse.
1. Velg farge
Orange
2. Antall
6-pakning med lette quickdraws for deg som vil holde vekten på utstyret nede uten å gå på kompromiss med kvalitet og ytelse.
1795 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i mars
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Mer fra DMM Utstyr

Beskrivning

Dmm Phantom Qd 6 Pack 18Cm er en 6-pakning med lette quickdraws for deg som vil holde vekten på utstyret nede uten å gå på kompromiss med kvalitet og ytelse, og som for eksempel vil bruke utstyret til både alpin- og treklatring. Den lave vekten kommer blant annet av karabinernes wiregater, som er den letteste wiregaten du kan få som ikke fryser når det er kaldt, og av I-Beam-konstruksjonen som minimerer vekten på karabinene uten å gå på kompromiss med styrken. For at en karabiner med wiregate skal kunne oppnå full styrke, kreves det dessuten et spor til tauet. På Phantom-karabinene er dette sporet så lite som mulig for å minimere risikoen for at karabineren skal sette seg fast i annet utstyr. Selv Dynatec-slyngen, med en bredde på 11 mm, er designet for å være så lett som mulig uten å gå på kompromiss med slitestyrken. De to karabinerne er fargekodede, slik at du enkelt kan identifisere de forskjellige endene og bruke samme ende enten til sikring eller tau.

Spesifikasjoner
Vekt (6-pakning): 402 g
Lengde: 18 cm
Åpning: 21 mm
Sertifisering: EN 12275:2013 B, EN 566:2017

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0
Laster ned...